2019. február 28., csütörtök

Tavaszváró konyha


Nem mondhatnám, hogy túl sok hely áll rendelkezésre a konyhába dekorok, díszek, csecsebecsék részére, különösen a srácok okán - "Ancika, ez minek IS ide...?!" :) -, így leginkább azt a ca. 50cm-s sávot bitorlom ilyen céllal, a csempe felett, ami amúgy sem használható másra.

De nem volt mindig ilyen 'élet' itt - először hófehérben tündökölt a placc, aztán fekete lett, és szép lassan megjelentek a különféle csiribirik...

FEHÉR, MAJD FEKETE A HŐSKORBÓL :)

Tavaly, épp ilyentájt, tavaszra várva estem olthatatlan szerelembe a SÁRGÁ-val - nincs kifejezőbb, vidámabb, ösztönzőbb és boldogítóbb így tél végén, mint ez a csodaszín -, így idén is 'ŐT' választottam társamul, és nem bántam meg :)


A hajtatott nárciszok, jácintok mellé - amiket sz'tem leginkább az IKEÁ-ban érdemes begyűjteni (nem, nem szponzorált! :)), mert mindig mindegyik csodásan megnő és kinyílik, szemben az egyéb helyeken beszerzett próbálkozásokkal -, szerkesztettem kis tavaszváró képeket, kötöttem pár masnit, és ide jutottunk:






A még mindig kedvenc hímzett szitát egy masnival tavasziasítottam, s ellenpontként, a másik oldalra ezt a hímzőrámára applikált kis koszorút ügyködtem:





A koszorú alá, keretbe tettem egy kis képet, most a legsárgábbat, de ha lesz majd lila jácintom, lehet, cserélni fogom - meglátjuk :) Amúgy,  ha nyomtatnál ilyen kis tavaszvárót, a kép alatt, a linkre kattintva megtalálod nagy méretben - használd kedvedre :)

Printelhető kép itt - klikk! » Tavasz-1 - 23x23cm - print

Printelhető kép itt - klikk! » Tavasz-2 - 23x23cm - print

Printelhető kép itt - klikk! » Tavasz-3 - 23x23cm - print


Hát így tavaszodik most nálunk, a Manzárdban, s ha van kedved megmutatni, hogy nálad hogyan, JÁTSSZ VELÜNK! :)



„Kerüld a rosszat és jót cselekedjél, 
és megmaradsz mindörökké”
Zsoltárok 37:27 



☆☆☆ TAVASZVÁRÓ FOTÓS JÁTÉK ☆☆☆ 
Keressük a Manzárd olvasók legszebb tavaszváró pillanatait! 

Küldj egy képet nekünk egy mondattal, rövid leírással a Te tavaszváró konyhádról, szobádról, sarkodról, asztalodról - szóval, ahol neked már igazi tavasz van - a hellomanzard9@gmail.com címre jövő szombat (2019.03.09.) éjfélig - nagy örömmel várjuk :)

A fotókat - reméljük, jó sokan lesznek :) - albumba rendezzük a Manzárd FB oldalán, s veletek együtt kiválasztjuk a két legszebb, legmegkapóbb, legigazibb... 'legeslegtavaszváróbb' pillanatot. Szóval, két nyertesünk lesz, nyereményük pedig 1-1 szépséges, selyemvirágos tavaszváró virágbox - csodásak, érdemes játszani :)

Szóval, játszol? Csak egy fotó - küldd hamar, várjuk! :)

Amúgy meg Neked, Nektek, magunknak és mindenkinek csodás, barkácsban gazdag tavaszt! - úgy tűnik, jól vártuk, mert itt is van :)

÷

Ha tetszett a bejegyzés, és kíváncsi vagy a folytatásra, tarts velünk! -
add meg az e-mail címed itt jobb oldalt a lap tetején, s küldjük a friss híreket!

VAGY

ahol minden nap új infókkal, örömmel várunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...