2018. március 8., csütörtök

Hálószoba, az az igazi csajszis

Csajszis - pink háló I Manzard9

Akkor, amikor úgy döntöttünk, hogy a nappalit ebben a bézses-szürkés-natúros színvilágban tartjuk, eldőlt a háló megjelenése is, mivel az arany mellett a pink volt a (és van Zsazsánál most is) Nr.1. Meglepetéssel tehát nem nagyon szolgálhatunk, majd' minden rózsás tónusú kép itt kapott helyet, és a kiegészítők egy része is ilyesmi.

Sok szöveget most nem is írok, a képek sz'tem magukért beszélnek, de ha valami kimaradt, érdekes, fontos, vagy csak fúrja az oldalad, kérdezz bátran! :)

Csajszis - pink háló I Manzard9

A bútorválasztásnál itt is a praktikum és a pénztárcabarát árak játszottak főszerepet, így került egy kényelmes franciaágy éjjelikkel, és a két sok fiókos tárolóra fektetett asztallapból összeállított pipereállomás a szobába. 

Csajszis - pink háló I Manzard9

Eredetileg az volt a terv, hogy az éjjeliket is fehérre festjük, de idő híján ez elmaradt. Aztán a fotókat nézegetve gondolkodóba estünk - lehet marad ez a natúr bambusz.

Csajszis - pink háló I Manzard9

Az ágy feletti, és vele szemközi falrészt képekkel dekoráltuk - igen, az az ovális még várja a belevalót :) -, a fésülködő fölé papírvirágokat szereltünk.

Csajszis - pink háló I Manzard9

Talán ezen a fenti képen látszik leginkánbb a szoba elrendezése: a fésülködő az ajtó melletti jobb oldali falra került, vele szemközt az ablak, a rá merőleges falon az ágy az éjjelikkel. És mielőtt bárki a szívéhez kap, hogy micsoda meggondolatlanság szekrények, tároló nélkül hagyni egy ekkora szobát... RELAX! - szemben van egy tuti gardróbszoba :)

Csajszis - pink háló I Manzard9

„Amit szem nem látott, fül nem hallott, 
és ember szíve meg sem sejtett, 
azt készítette el az Isten az őt szeretőknek” 
1Korinthus 2:9

Csajszis - pink háló I Manzard9

Az ággyal szemközti, hosszú falszakaszon, a képek mellett - amiket csakúgy, mint a nappaliban lévőket, magunk gyűjtögettünk (ITT), nyomtattunk, kereteztünk - kapott helyet egy nagy, álló tükör a tisztánlátás végett :), és mellé jön majd még (ide, a képek alá) egy kis keskeny komód.

Csajszis - pink háló I Manzard9

Ide a sarokba most ideiglenesen egy széket állítottunk, amire akár pakolni is lehet, amúgy egy filigrán kis fotel van tervben. És alább még néhány részlet a hálóból:

Csajszis - pink háló I Manzard9

Ennek a szobának is nagy jósága, hogy reggeltől késő délutánig fényárban fürdik, így szép világos, és óráról órára más arcát mutatja - szeretjük, nagyon :)

Csajszis - pink háló I Manzard9

Ha tetszett a bejegyzés, és érdekel a folytatás,
csatlakozz a blog Facebook oldalához itt! -
ahol minden nap új írással, és örömmel várlak :)

2 megjegyzés:

  1. Ah, a csajos háló, amin mi mindig osztoztunk a tesómmal. Aztán meg az urammal, így sosem volt csajosom. De egy ilyet tuti elfogadnék. És igen, azt a kis zugfotelt még mindenképp szerezzétek be valami pihe-puha pléddel felszerelve. A gardrób miatt külön irigykedem!:-DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden nő megérdemel(ne) EGYSZER egy ilyet :)

      Amúgy ebben az a jó, hogy gyorsan, és kis ráfordítással bármikor lehet belőle teljesen más, mert csak a kiegészítőkben engedtünk a pinknek, a nagyobb és drágább cuccok - bútorok, függöny, etc. - semlegesek :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...