2018. december 28., péntek

Viszlát 2018 - BEST OF MANZARD



Alig hiszem, újabb évet zárunk a blogon, dátum szerint immár a HARMADIKAT - igaz, az elsőben csak én és magam, meg mi olvastuk a bejegyzéseket :) - hát nem őrület?! :) Most pedig sokan jöttök, olvastok, érdeklődtök, véleményeztek, hírt hoztok, támogattok, drukkoltok és kérdeztek, szóval jelen vagytok - ami igazán megtisztelő, és nagy öröm, nem is nagyon tudom szavakba önteni mennyire klassz :)

„A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, 
mert a maga idejében aratunk majd, 
ha meg nem lankadunk”
Galata 6:9 

De ami a legnagyobb élmény, amiért ma is ugyanolyan lelkesedéssel, elánnal lubickolok a Manzárd dolgaiban, mint anno a kezdetekkor, az az a kedves, pozitív, engem, minket és egymást támogató hozzáállás, szeretetteljes légkör, ami senki másnak, mint Nektek, szuper Olvasóknak köszönhető. Nem tudok elég hálás lenni, hogy ilyen klassz társaságba keveredtem - KÖSZÖNÖM! ❤️🙏🏻

És most erről a szuper évről:
a blogon összesen 24 bejegyzés született, ami sokkal-sokkal kevesebb a tarsolyban lévő témák, ötletek, de még az elkészült, végigfotózott projekteknél is. A nagyobb lélegzetvételű dolgokról azért íródott hosszabb összefoglaló, ami kimaradt, az meg lehet nem is annyira izgi?! Idén ez ennyi - azért a Face-cel együtt nem olyan soványka! :) -, de lesz ez még ennyibb, rajta leszek! :)

A FB-oldalon 361 nap alatt összesen 359 bejegyzés kerekedett, s Ti leginkább azokat kedveltétek, olvastátok, amik folyamatban lévő, vagy már elkészült saját munkákról szóltak. Ennek kapcsán sokszor érkezett biztatás, "ne add fel!", "jó lesz az!" bátorítás számunkra, ami hihetetlenül motiváló és inspiráló - ezúton is hála, és köszönet érte! :)

Amúgy volt tervben, hogy a napi FB bejegyzések helyett/mellett inkább itt, a blogon jelenik meg gyakrabban írás - aztán ez a terv füstbe ment... Magam sem tudom pontosan mi az oka, talán könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb ott. Szerinted, szerintetek jobb lenne, kellene másként?!

Minden esetre ebben az évben itt is, ott is sokminden volt - jöjjenek a TOP3-ak, NEM fontossági, de olvasottság szerinti fordított sorrendben - ha még nem láttad, vagy elolvasnád az adott cikket, KLIKK a kép alatt a címére!

-----------------------------------------------
TOP3 - BEJEGYZÉS A BLOGON:
-----------------------------------------------



http://manzard9.blogspot.com/2018/05/a-vaci-antikosok-odon-fon-es-tolerian.html


------------------------------------------------------------------
TOP3 - TIPP FELÚJÍTÁS, OTTHON TÉMÁBAN:
------------------------------------------------------------------





-------------------------
TOP3 - AJÁNLÓ:
-------------------------





-------------------------------------
TOP3 - MANZÁRD-projekt:
-------------------------------------

Az idei év - és amúgy barkácsolóséletünk egyik - legnagyobb vállalkozása volt ez 
a munka, sok újdonsággal, kihívással és tanulsággal - részletek, "hogyan készült" 
hamarosan, itt a blogon.

NR.1 DIY piperepolc

Ők tehát az idei legolvasottabb Manzárd-írások - a statisztikák szerint. És Neked, aki most ezt olvasod, van kedvenced? Van, amit igazán klassznak találtál, de itt nem szerepel? És olyan, ami nagyon nem jött be? - minden vélemény számít, köszi szépen, ha megírod! :)

És azt is köszi, hogy olvasol, hozzászólsz, kérdezel, javasolsz, véleményt mondasz - sokat, nagyon sokat adnak a visszajelzések, inspirálnak, ötleteket adnak. Örülök, hogy itt vagy, itt vagytok, szeretettel kívánok boldog, örömökben, egészségben, kegyelemben és áldásban gazdag új esztendőt mindnyájatoknak! - aztán meg jövőre, veletek, ugyanitt! :)

És hogy mi lesz jövőre? Reményeim szerint elkészül az a40 - ágyat és szekrényeket építünk, meg galériát burkolunk, konyhát szerelünk és mosdópultot gründolunk, plusz festünk minden mennyiségben -, itt a Manzárdban pedig a lépcső, egy kis munkasarok, és egy vendégszoba kialakítása a legégetőbb... szóval, unatkozni nem fogunk, az tuti 😍✌🏻

Szeretettel,
Gyöngyi, a Manzárdból

÷

Ha tetszett a bejegyzés, és kíváncsi vagy a folytatásra, tarts velünk! -
add meg az e-mail címed itt jobb oldalt a lap tetején, s küldjük a friss híreket!

VAGY

csatlakozz a blog Facebook oldalához itt! -
ahol minden nap új infókkal, és örömmel várunk :)

4 megjegyzés:

  1. Lelkesítő évetek volt; most, visszatekintve a lámpaátalakítás a kedvencem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) köszi szépen! - örülök, ha lelkesítő :)
      Tervben van több ilyen egyszerű átalakítós anyag, aztán majd meglátjuk mire jutunk.

      Olvastam a fogadalmakat, legyen úgy! 🤞🏻- bár az ilyesmik általában olyan megszegendőek, vagy mi :) Boldog új esztendőt!🎉

      Törlés
    2. Nektek is boldog új évet! Fogadalmak: igaz, mégis... A tavaly év eleji elhatározásom - amelyik a táplálkozáshoz kötődött - éppen attól lett ilyen szép ívű, hogy januártól kezdve már nem voltak kifogások és halogatások. Várom a további Manzard9-szépítéseket és kuckósításokat.

      Törlés
    3. Gratulálok, klassz! - épp most olvastam, h az emberek 10%-a tartja az újévi fogadalmat. Nem sok.
      Amúgy nálam is banán az első reggeli - rövid, fekete és keserű - kávé párja. Magam sem értem miért alakult így, nem is túl régóta van, de nem gondoltam, h rajtam kívül bárki :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...