2017. december 28., csütörtök

Viszlát 2017 - BEST OF MANZARD

Best of Manzard - 2017 I Manzard9

Mindig is rajongtam az év végi "best of" listákért. Szeretem, hogy adnak egy gyors metszetet, átnézetet (még ha sokszor aztán nem is az a sava-borsa a sztorinak) a múltról anélkül, hogy mélyre kellene merítkezni a megismerésben. Emellett képesek olyan érdekes, talán nem is egyértelmű összefüggésekre rámutatni, amelyeket figyelembe véve jobban, eredményesebben, ügyesebben, klasszabbul... haladhatunk tovább.

„Az ember végzi a sorsvetést, 
de mindig az ÚRtól való a döntés.” 
Példabeszédek 16:33

Állandó 'listázóként' :) nem léphetek az új esztendőbe anélkül, hogy ne venném számba a Manzard első évét a számok tükrében - na, nézzük:

A blogon az évben 25 bejegyzés született, s bár az előző évben is volt néhány írás, a tényleges indulás - 2017. április - óta ez azt jelenti, hogy jellemzőem 10 naponta jelent meg újdonság.

Témám, sőt projekt is rengeteg volt, és van - igen, listázva is! :) -, ami szűkös, az az idő. Jövőre, ha ügyesebben gazdálkodom vele, gyakrabban hozok új írást - remélem! :) De maradva az idei esztendőnél, mutatom, hogy mik voltak a kedvenceitek, milyen tartalmakat olvastatok legszívesebben.

TOP5 - legolvasottabb bejegyzés itt a blogon:

Best of Manzard - 2017 I Manzard9






És mivel a Facebook oldalon naponta jelenik meg írás - 2017. április óta 195db -, így összegyűjtöttem ott is témák szerint a legeket:

TOP5 - legolvasottabb MOTIVÁLÓ írás:

Best of Manzard - 2017 I Manzard9



#3. 🐴🦄🐎 ÚJ LAKÓK A MANZÁRDBAN »




TOP5 - legolvasottabb TIPP felújítás, dekor témában:

Best of Manzard - 2017 I Manzard9


#4. 🎄⭐️💝 Célegyenes » 4 tuti tipp »





TOP5 - legolvasottabb AJÁNLÓ:

Best of Manzard - 2017 I Manzard9







TOP5 - legolvasottabb MANZARD-projekt:

Best of Manzard - 2017 I Manzard9




#2. 🎃♻️✨ Újrahasznosítás ON »



Ők tehát az idei legnépszerűbb Manzard-írások a statisztikák szerint. Hálásan köszönöm, hogy olvastok, kommenteltek, észrevételeztek, kérdeztek, javasoltok, véleményt mondotok! - sokat jelentenek a visszajelzések, inspirálnak, ötleteket adnak, köszönöm!

Örülök, hogy itt vagytok, szeretettel kívánok boldog, örömökben, egészségben, kegyelemben és áldásban gazdag új esztendőt mindnyájatoknak! - aztán meg jövőre, veletek, ugyanitt! :)

÷

Ha tetszett a bejegyzés, és érdekel a folytatás,
minden nap új infókkal, és örömmel várlak :)
MentésMentés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...